Anholtseweg 16, 7091HA, Dinxperlo, NL
(+31) (0) 315-65 98 09
info@dwifabrics.com

Welkom

DWI, dé specialist in technische textielweefsels

DWI in Dinxperlo is gespecialiseerd in het weven van polyester garens tot halffabricaten voor de technische textielindustrie. Wie onze klanten zijn? Fabrikanten van transportbanden voor de voedingsmiddelenindustrie, zeilmakerijen, maar ook bedrijven die werken in de coatingindustrie. Kortom; wij zijn gespecialiseerd in technische textielweefsels, maar onze klanten komen uit de meest uiteenlopende sectoren en zitten overal ter wereld. Voor ons hét bewijs dat onze expertise gewaardeerd wordt. Dat stimuleert ons om iedere dag opnieuw te streven naar een nóg beter halffabricaat.
U vindt onze halffabricaten in:

Een halffabricaat op maat

Heeft u onze polyester halffabricaten nodig voor een andere toepassing? Wat het ook is, met onze kennis, creativiteit, korte lijnen en eigen weverij zijn de mogelijkheden eindeloos. Wist u dat de treksterkte en mate van krimp van het polyester garen per eindproduct varieert? Dat stemmen wij natuurlijk af op de wensen van de klant. Wij produceren op maat, zijn toegewijd en denken graag met u mee. Neem gerust contact op voor meer informatie. Wij delen onze expertise graag!

Alleen de allerbeste garens

Onze garens wordt wereldwijd ingekocht. Naast polyester garens verwerken wij in onze weverij ook andere soorten. Zoals Dyneema voor zeildoek of PFTE (Teflon) voor transportbanden. Vraag naar de mogelijkheden!

Deskundig advies

Wilt u meer weten over DWI? Wij staan u graag te woord. Bel (+31) (0) 315-65 98 09 of vul het contactformulier in.